Cleopatra-Torna®

Ősi Bölcsességek Modern Nőknek

2017. jan 04.

KAPCSOLAT

írta: cleopatratorna
KAPCSOLAT

Regisztrálj: cleopatratorna365napra@gmail.com

Üdvözlöm! Örülök, hogy a weboldalunkon jár. Ha bármiben tudok segíteni, akkor írjon bátran. �

hirlevel.jpg

  Ingyenes, értékes, önfejlesztő gyakorlatok e-mailben.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy eljuttassuk hozzád is a legjobb, leghatásosabb ötleteket.

Regisztrálj: cleopatratorna365napra@gmail.com

 

https://docs.google.com/forms/d/1GDVAzKSQlYqMj4SMZ5EA5pAJ3M0SE757pOpm0DiZkiE/edit

Tovább Szólj hozzá

2016. dec 16.

Cleopatra-Torna®

írta: cleopatratorna
Cleopatra-Torna®

A Cleopatra-Torna az érzéki és tudatos nők sportja.

Amikor testünk izmait fizikai síkon eddzük, fontos, hogy azzal egy időben önbizalmunkat is erősítsük. A torna során a képzelőerőnk “izmait” is tréningezzük.

Felszabadítjuk tudatalattinkból azokat az érzelmi diszharmonikus energiákat, melyek intuícióink útját állják. A mozgásforma mozgásterápiaként is működik.

A meditáció és a speciális energiagyakorlatok révén tudatosíthatjuk, kiaknázhatjuk a bennünk rejlő lehetőségeket, pozitívan megélhetjük nőiességünket.

Megtanulhatjuk azt, hogyan állíthatjuk női energiáinkat, kisugárzásunkat annak szolgálatába, hogy életünk minden területén sikeresebbek lehessünk. Mindezek eredményeként az érzékiség, az intimitás ...

Tovább Szólj hozzá

Cleopatra-Torna

2016. dec 16.

BEMUTATKOZÁS

írta: cleopatratorna
BEMUTATKOZÁS


Szeretsz Nőnek lenni, Nőként látni, megélni a világot? 2016_julius.jpg

Tudod te is, hogy ez egy Csoda?

Molnár Böbe vagyok, Selfness Szakértő.

Veled is előfordult már, hogy egyszer csak megérezted: elég volt? Elég volt a rohanásból, a kapkodásból, az állandó készenlétből, az útkeresésből; csak arra vágytál, hogy megérkezz, otthon lehess és akkor hirtelen megérintett valami?

Valami, ami belülről jön, utat keres magának, de nem igazán tudod, hogyan, mi módon juthatna felszínre… Engedd meg magadnak, hogy igazi nőiséged napvilágot lásson!

Légy tudatos, vedd komolyan a teremtő erődet, és élvezd az életedben bekövetkező pozitív változásokat! Én megmutathatom neked azt az utat a Cleopatra-Torna segítségével, mellyel ismét magadba ...

Tovább Szólj hozzá

bemutatkozás

2016. dec 16.

Jövőkép-Tervező

írta: cleopatratorna
Jövőkép-Tervező

Egyéni konzultáció: SVT- Spirituális Válasz Terápia

noi_oromok.jpg

A tudatalatti elme tisztítása és újraprogramozása, érzelmi blokkoldás,egyéni konzultáció Mindenkinek vannak céljai. Az elérendő célok adnak értelmet életünknek. Ugye te is folyamatosan kitűzöl magad elé újabbat és újabbat? Talán új munkát, magasabb jövedelmet, egészséget, boldogságot, rendezett kapcsolatokat, új szerelmet, kiegyensúlyozottabb életet szeretnél? A sikerhez vezető út azonban göröngyös, sőt néha megkerülhetetlennek tűnő akadályok is gördülhetnek elénk. Kitaposott ösvényeken indulunk el, azonban ez nem mindig vezet el a sikerhez. Mindenkinek a saját útját kell megtalálnia. Néha úgy érzed, egy helyben toporogsz, nem jutsz előre minden erőfeszítésed ellenére sem? ...

Tovább Szólj hozzá

személyes konzultáció egyéni konzultáció SVT jövőképtervező

süti beállítások módosítása